Certificeringen

Accoya

Wij zijn een Accoya producent. Dit betekent dat wij als samenwerkingspartner van Accsys producten aanbieden van Accoya, een houtsoort dat dankzij een vooruitstrevend technologisch proces tot de top van duurzaam en milieuvriendelijk bouwmateriaal behoort. 

Klik hier voor meer informatie over Accoya hout. 

FSC

FSC is een door de Europese Commissie erkend keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Zij staat voor een gezond leefgebied van plant, mens en dier gedurende elke fase van de houtoogst. Wij sluiten ons als partner van FSC aan bij Nederlandse aanvoerders op het gebied van bosbehoud.

Klik hier voor ons FSC-certificaat.

NBvT

De Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie vertegenwoordigt 200 leden die het topsegment van de Nederlandse timmerfabrikanten vormen, waartoe ook wij behoren. Dit maakt ons onderdeel van een specialistisch platform, waarbinnen hoogwaardige kennis wordt gedeeld en productinnovatie wordt gestimuleerd.

SGT

U wilt als opdrachtgever zekerheid. Controles van onafhankelijke inspecteurs, in zowel de timmerfabriek als de bouwplaats, hebben uitgewezen dat onze materialen en methoden voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Stichting Garantie Timmerwerk stelt. Hierdoor kunnen wij u een verzekerde SGT-garantie op onze producten aanbieden.

  • 2 jaar garantie op hang- en sluitwerk
  • 5 jaar garantie op dichtingprofielen en –materialen
  • 6 jaar garantie op houten buitendeuren en plaatsmaterialen
  • 10 jaar garantie op kozijnen, ramen en borstweringen

KOMO

Ook door middel van het KOMO-certificaat waarborgen wij onze kwaliteit. KOMO heeft als doel de volledige bouwstroom overzichtelijk en transparant te maken en controleert ontwerp, bouw én gebruik van talloze producten binnen deze uiteenlopende sector. Het in Nederland opgerichte keurmerk verwerft inmiddels internationaal aanzien.

Klik hier voor ons KOMO-certificaat.

Ons vakmanschap voor uw project?